Schoonheid van Binnen & Buiten
06 20176299

Emily's Esthetique

Wij helpen Jouw doelen te bereiken

Schoonheidssalon Emily’s Esthetique is sinds 2008 gevestigd aan de Rijksstraatweg te Haarlem.

Emily heeft in eerste instantie de opleiding voor Management-Assistente bij Schoevers gedaan, maar de liefde voor het vak van schoonheidsspecialiste bestond eigenlijk al vanaf haar middelbare school. Op latere leeftijd heeft zij naast haar baan en gezin toch nog besloten de opleiding voor Schoonheidsspecialiste en Visagist te volgen. Emily ziet het hebben van een eigen winkel en schoonheidssalon als een samensmelting van haar ambitie, kennis en ervaring. Het verlenen van service en maatwerk lopen als een rode draad door haar loopbaan en samen met haar vaktechnische kennis is zij in staat de klanten een heerlijke, ontspannende behandeling te geven met een eerlijk advies.

Madelon is als stagiaire in dienst gekomen bij Emily’s Esthetique en inmiddels draait ze al heel wat jaartjes mee. Madelon is een hele waardevolle aanwinst, ze past qua instelling en werkvisie volledig bij de salon en de persoonlijke klik tussen haar en Emily maakt het dat zij met veel plezier elke dag samenwerken. Madelon is niet alleen allround schoonheidsspecialiste maar ook (medisch) pedicure en heeft aanvullend een opleiding voedingsleer afgerond.

Om onze kennis op peil te houden volgen wij regelmatig trainingen en workshops. Zo hebben wij onze behandelingen op die manier weten uit te breiden en te upgraden van huidconditie verbeterende naar huidherstellende behandelingen. Denk hierbij aan bindweefselmassages, cupping, microdermabrasie, microneedling en fruitzuurbehandelingen.

Bij Emily’s Esthetique kun je terecht voor huidverbeterende en huidherstellende behandelingen op maat, (medisch) pedicure behandelingen, manicure of cosmetische voetverzorging, (hotstone) massages, (feest/bruids)make-up. Vanaf 2021 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het concept Emily’s Esthetique Maatwerk van Binnen & Buiten waarin Madelon alles op het gebied van voeding & huid en voeding & gewicht voor haar rekening neemt en Emily met MetEm zich richt op Life Coaching.

Emily's Esthetique

Partner Met Em

Meer weten over Emily’s Esthetique?

Partners Met Em

Met Em

Meer weten? Contact MetEm

contact
Schoonheid van Binnen en Buiten
06 20176299
emily@met-em.nl
Rijksstraatweg 39, 2023 HB Haarlem
Dank je wel! Jouw bericht is succesvol verstuurd...
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens of stuur ons een e-mail.

This is custom heading element